Nytt Maximått för Abborre i ån.

Efter årsskiftet kommer Maximått på Abborre införas i Trosaån, 35cm. Detta för att bevara abborrebeståndet.

DM i internationellt mete 16-17/10 i Trosa!

De avslutande deltävlingarna i DM serien i Internationellt mete kommer gå av stapeln i Trosa Hamn.

Som medlem i klubben eller i någon fiskeklubb i distriktet har du möjlighet att delta. Lördag kommer vara individuell tävling, Söndag lag. Vill man inte delta men är intresserad av att veta mer om internationellt mete, komma ut i friska luften eller bara snacka skit och fiske, är man varmt välkommen att komma förbi och agera publik också! Rullspö ej tillåtet.

Lottning 08:00 båda dagarna – anmälan sker innan

Fiske 10:00 – 15:00

Båtabborren Är Tillbaka!

Den välsaknade klubbtävlingen Båtabborren är tillbaka på kalendern! Nedan finner ni mer info.

Delta I Fiskereturen!

Mer info finner ni på fiskereturen.se

Feedercupen 2021

Passa på att anmäla dig till Feedercupen!  Tävlingen planeras att som vanligt fiskas den andra helgen i maj alltså den 8 och 9 maj.

Arenan är som vanligt landsträckan i Nyköping. Det är en grund sträcka i en innerskärgårdsvik. Full av stor fisk. Vinnarvikten har med få undantag varit under 30 kg på den här sträckan. Högsta vikten någonsin på landsträckan i maj är på ca 50 kg. Det är normalt hög medelvikt på fisken med brax som huvudart men sutare och stor sarv är också vanligt förekommande.

Kräftfiske I Trosaån

Trosa AFK bjuder in till kräftfiske, läs mer på länken nedan!

Trosametet inställt!

Pågrund av Covid-19 pandemin kommer Trosametet att ställas in. Trosa AFK välkommnar dock alla friska att fiska längs ån, fisket har hittills i år varit mycket bra. Fiskekort köps online på https://www.ifiske.se/fiskekort-trosaan.htm, alla ungdomar under femton fiskar givetvis gratis.

Feedercupen 2020

Passa på att anmäla dig till Feedercupen!  Tävlingen planeras att som vanligt fiskas den andra helgen i maj alltså den 9 och 10 maj.

Resultat Landslagskval Mormyska 2020

Resultat från landslagskval dag ett