TÄVLINGSKALENDER 2022

Trosametet 2022

Resultat, Pimpel och Mormyska KM

Korv med bröd till alla medlemmar som tog sig ut i vårsolen!

Pimpel/Mormyska KM 2022

Den 5 Mars går Pimpel och Mormyska KM av stapeln. Pimpel på förmiddagen och mormyska på eftermiddagen.

Start: 0900

Plats: Långsjön, Vårdinge

Korvgrillning i pausen, klubben bjuder!!!

Inbjudan VM-kval Mormyska 2022

Inbjudan Pimpel och Mormyska SM 2022

Nytt Maximått för Abborre i ån.

Efter årsskiftet kommer Maximått på Abborre införas i Trosaån, 35cm. Detta för att bevara abborrebeståndet.

DM i internationellt mete 16-17/10 i Trosa!

De avslutande deltävlingarna i DM serien i Internationellt mete kommer gå av stapeln i Trosa Hamn.

Som medlem i klubben eller i någon fiskeklubb i distriktet har du möjlighet att delta. Lördag kommer vara individuell tävling, Söndag lag. Vill man inte delta men är intresserad av att veta mer om internationellt mete, komma ut i friska luften eller bara snacka skit och fiske, är man varmt välkommen att komma förbi och agera publik också! Rullspö ej tillåtet.

Lottning 08:00 båda dagarna – anmälan sker innan

Fiske 10:00 – 15:00

Båtabborren Är Tillbaka!

Den välsaknade klubbtävlingen Båtabborren är tillbaka på kalendern! Nedan finner ni mer info.

Delta I Fiskereturen!

Mer info finner ni på fiskereturen.se